MENU EED
HAMACHI ZEELAND
HELDERE PONZU VAN APPEL EN VLIERBLOESEM
WITTE ASPERGE
BASILICUM.KIMCHI
JUS VAN SAKE EN ALGENBOTER
LANGOUSTINE
ARTISJOK. CITRUSAFRIKAAN
JUS 'BOUILLABAISSE' VAN LANGOUSTINE
ZWEZERIK
PAKSOI
MOUSSELINE VAN LAVAS MET VIN JAUNE
JONG 'FRANS' HAANTJE
VELOUTÉ VAN DASLOOK
PEULTJES
RABARBER
SAFFRAAN.JASMIJN
-
MENU EED
€ 165
-
Kaas i.p.v. dessert
€ 10
-
Kaas als extra gang
€ 18
-
Aangepast glas wijn per gang (120 ml)
€ 14
-
Aangepast alcoholvrij glas per gang (120 ml)
€ 11
-
BOB glas wijn per gang (50 ml)
€ 8
-
Dessertwijn per glas (80 ml)
€ 15
-
-
De prijzen zijn geldig tot eind juli.
Voor het diner serveren wij een vast menu.
Op dit moment serveren wij geen à la carte gerechten.
WEEK MENU
HAMACHI ZEELAND
HELDERE PONZU VAN APPEL EN VLIERBLOESEM
ZWEZERIK
PAKSOI
MOUSSELINE VAN LAVAS MET VIN JAUNE
JONG 'FRANS' HAANTJE
VELOUTÉ VAN DASLOOK
PEULTJES
RABARBER
SAFFRAAN.JASMIJN
-
WEEKMENU 4 gangen
dinsdag, woensdag en donderdag €105
-
Kaas i.p.v. dessert
€ 10
-
Kaas als extra gang
€ 18
-
Aangepast glas wijn per gang (120 ml)
€ 14
-
Aangepast alcoholvrij glas per gang (120 ml)
€ 11
-
BOB glas wijn per gang (50 ml)
€ 8
-
Dessertwijn per glas (80 ml)
€ 15
-
-
De prijzen zijn geldig tot eind juli.
In geval van dieet of allergie
Allergieën, speciale diëten, zwangerschap of speciale eetgewoontes, vragen wij op voorhand door te geven. Zo niet, dienen wij hiervoor een supplement van € 10 per aanpassing aan te rekenen.
Helaas kunnen wij niet aan alle allergenen en diëten tegemoetkomen. Deze zijn enkel mogelijk als ze niet te ingrijpend zijn voor de signatuur van onze keuken. Daarom kunnen wij aanpassingen weigeren als wij geen volwaardig alternatief kunnen voorzien.
Wij houden rekening met volgende allergieën en eetgewoontes:
zwangerschap, noten, schaal en schelpdieren, pescotarisch, vegetarisch, gluten en visallergie.
Veganistisch, zonder eieren, sojavrij en lactosevrij is echter niet haalbaar voor ons.
Voor meer info contacteer ons op:
Uren keuken
Diner:
Wij verwelkomen u graag in ons restaurant tussen 19:00u-19:30u.
En sluiten het restaurant af om 23:30u
We raden u aan om ongeveer drie à vier uur te voorzien voor uw restaurantervaring.
Met dank voor uw begrip.